Menu
EUR
Kerstcadeaus - met de finishing touch van Bo Weevil

Kerstcadeaus - met de finishing touch van Bo Weevil

Het einde van de zomer is in zicht, helaas, maar veel mensen zullen ook wel toe zijn aan wat verkoeling. Wij zitten met ons hoofd al bij kerst, of in ieder geval de voorbereiding voor de kerstcadeaus. Al jaren maken wij samen met onze klanten mooie (bij)producten voor de kerstperiode. De variatie van producten is groot, om die reden hebben we een aantal populaire producten uit ons assortiment op een rijtje gezet.


Handdoeken

Bo Weevil heeft een groot assortiment biologisch katoenen handdoeken. We verkopen ze in diverse kleuren en maten en zijn geliefd bij mensen die van een praktisch én duurzaam cadeau houden.

De katoen die gebruikt wordt voor onze handdoeken is van biologische oorsprong wat betekent dat er geen chemicaliën gebruikt zijn bij de teelt. Tijdens de verdere v

erwerking worden alleen hulpstoffen gebruikt die toegestaan zijn binnen de certificering GOTS. In de handdoeken zullen geen chemische reststoffen aangetroffen worden. Een heel schone handdoek dus die mede daardoor zeer geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Liever een kant-en-klaar wellness cadeauset? Wat de denken van een combinatie met een toilettas en/of een Kaerel skin care product? Wij kunnen het naar keuze samenstellen.

 

Toilettassen

Geschenkverpakkingen worden natuurlijk het hele jaar aangeboden, maar tijdens de kerstperiode is de vraag ernaar het grootst. Naast de handdoek is een toilettas ook een mooie aanvulling voor het wellness kerstcadeau. Bo Weevil heeft diverse make-uptasjes en toilettassen, van het maatje dat in een handtas past tot de grote voor alle vakantietoiletartikelen. De toilettassen zijn gemaakt van stevige canvas van biologisch katoen, beschikbaar in de kleuren naturel en antraciet en in twee mooie prints.

 

Tassen

Plastic tassen zijn tegenwoordig ‘not done’ en terecht als je het ons vraagt. Zeker als je weet dat er hele mooie duurzame alternatieven zijn, zoals een tas gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Hiermee zet je je als bedrijf helemaal goed op de kaart. De tassen kunnen goed gebruikt worden als verpakkingsmateriaal om het kerstpakket in te kunnen geven.

Net als bij de handdoeken en toilettassen, zijn alle tassen geschikt om een persoonlijk bericht op te printen of te borduren. Op die manier blijf je nog langer in gedachten.

 

Brood en groentezakken

Tegenwoordig liggen er geen plastic meeneemzakjes voor groente en fruit meer in de supermarkt. Er kunnen ter plaatse speciale groente- of fruitzakken worden aangeschaft. Helaas zijn die vaak van polyester gemaakt. Hoe mooi is het dan om een vele malen herbruikbare groentezak van biologisch katoen in het kerstpakket aan te bieden?

Voor het bekende voedselkerstpakket zijn de brood en groentezakken een mooie aanvulling. Deze zakken kunnen wij voor u laten bedrukken met een persoonlijke boodschap.

 

Keukentextiel

Voor keukentextiel is het absorberend vermogen heel belangrijk. Katoen leent zich daar uitstekend voor. Onze thee- en handdoeken zijn gemaakt van biologisch katoen, in kleur naturel. Ideale toevoeging voor een kerstpakket met veel voedingsmiddelen. Een thee- en handdoek kan iedereen altijd gebruiken en door de neutrale kleur past het in elke keuken.

Er zijn dus vele keuzemogelijkheden bij Bo Weevil. Mocht je vragen hebben, dan horen wij dat graag. 

Factuur
Kies uw taal

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »