Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bo Weevil is niet aansprakelijk voor producten gemaakt met onze stof. Alle producten gemaakt van Bo Weevil stoffen zijn geheel voor de verantwoordelijkheid van de ontwerper of eigenaar van het product en Bo Weevil is niet aansprakelijk voor juridische maatregelen als gevolg van het product.

Let op: retouren worden niet geaccepteerd als de stoffen zijn gesneden of anderszins verwerkt. Alle verkopen zijn dan definitief.


Copyright 

Wil je foto's of andere gegevens overnemen van deze site? Over het algemeen is dat prima, maar neem wel eerst even contact met ons op via [email protected].

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn namelijk beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Bo Weevil B.V. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Bo Weevil B.V. is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »