Menu
EUR
  • Groothandel biologisch katoen
  • Betaalbare prijzen
  • Levering uit voorraad
  • Prijzen zichtbaar voor geregistreerde klanten

Disclaimer

Condities

Biologische katoenen stoffen worden op een andere wijze behandeld dan conventionele stof, de weef- en breireeksen zijn bijvoorbeeld kleiner. Hierdoor kunnen er onvolkomenheden in de stof zitten. Daarnaast worden bij het bewerken van biologisch katoenen stoffen geen belastende schuurmiddelen en afwerkingstechnieken gebruikt om milieuvriendelijke verwerking te ondersteunen. Een gevolg kan zijn dat er hele lichte en kleine vlekken of oppervlakte ongelijkheden in de stof voorkomen.

We doen er alles aan om de beste kwaliteit te bieden en tegelijkertijd de integriteit van het biologische product en verwerkingsproces te behouden, maar houd rekening mee dat bovenstaande punten eventueel in de stoffen kunnen voorkomen. 

Gat in stof

Voor kwaliteitscontroles neemt de producent een monster uit verschillende rollen stof. Dit is noodzakelijk om een consistente kwaliteit te garanderen. Het kan dus voorkomen dat je een rond gat in de stof tegenkomt. In de meeste gevallen kan er echter met patroonlegging omheen gewerkt worden. Bo Weevil is niet aansprakelijk voor het vergoeden van het verlies aan stof. Omdat wij zelf geen kwaliteitscontrole doen en dit overlaten aan de producenten, kunnen wij de stoffen aanbieden tegen een lagere prijs.

Verwerkte stof

Bo Weevil is niet aansprakelijk voor producten gemaakt met onze stof. Alle producten gemaakt van Bo Weevil stoffen zijn geheel voor de verantwoordelijkheid van de ontwerper of eigenaar van het product en Bo Weevil is niet aansprakelijk voor juridische maatregelen als gevolg van het product.

Let op: retouren worden niet geaccepteerd als de stoffen zijn gesneden of anderszins verwerkt. Alle verkopen zijn dan definitief.

Copyright 

Wil je foto's of andere gegevens overnemen van deze site? Over het algemeen is dat prima, maar neem wel eerst even contact met ons op via [email protected].

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn namelijk beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Bo Weevil B.V. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Bo Weevil B.V. is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Factuur
Kies uw taal

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »