Verzenden & retourneren

Na ontvangst van de order berekenen wij de verzendkosten. Nadat u de verzendkosten heeft bevestigd versturen wij de order. Wij doen ons uiterste best uw order op de voordeligste manier te verzenden.

We versturen uw order zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling. In ieder geval binnen drie werkdagen, mits alles uit voorraad leverbaar is. 

We versturen onze stoffen met vaste vervoerders, maar dit gaat in overleg met u. De kosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. 

Om u een idee te geven van de kosten die u kunt verwachten:

Nederland
- doos 10 kg ± € 6 
- rol stof 20 kg ± € 11 

België
- doos 10 kg ± € 12
- rol stof 20 kg ± € 13

Retour

Laat ons binnen een week na ontvangst van de goederen weten of u een retour hebt, dan gaan we in overleg hoe we dit oplossen. Met name stoffen zijn lastig om terug te nemen, alleen in zeer uitzonderlijke situaties en stoffen alleen met ongeopende verpakkingen. Dit heeft te maken met de registratie voor GOTS.

Biologische stoffen moeten anders behandeld worden dan conventionele stoffen. Bijvoorbeeld doordat de productieruns van weven en breien kleiner zijn kunnen er meer imperfecties zijn in de stof. Als gevolg van low-impact hulpstoffen en verwerkingstechnieken die gewoon zijn in milieuvriendelijke productie kunnen vlekken of onregelmatigheden in de stof voorkomen. Uiteraard doen we er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren zonder de integriteit van het biologische stoffen te schenden. Maar houdt  u er rekening mee dat dit mogelijk is als u stoffen bij ons besteld.

Bo Weevil is niet aansprakelijk voor producten die gemaakt met onze stof. Alle producten gemaakt van Bo Weevil stoffen zijn geheel voor de verantwoordelijkheid van de ontwerper of eigenaar van het product en Bo Weevil is niet aansprakelijk voor juridische maatregelen als gevolg van het product.

Let op: retouren worden niet geaccepteerd als de stoffen zijn gesneden of anderszins verwerkt. Alle verkopen zijn dan definitief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »