Verzenden & retourneren

We versturen uw order zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling. In ieder geval binnen drie werkdagen, mits alles uit voorraad leverbaar is.

De kosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van uw bestelling berekenen wij de verzendkosten en vragen wij u deze te accorderen. We doen ons uiterste best om uw order op de voordeligste manier te verzenden. Hiervoor werken wij samen met verschillende vervoerders. 

Om u een idee te geven van de kosten die u kunt verwachten:

Nederland
- doos 10 kg € 5,75
- rol stof 20 kg € 10 

België
- doos 10 kg € 8,50
- rol stof 20 kg vanaf € 12,50

Retour

Laat ons binnen een week na ontvangst van de goederen weten of u een retour hebt, dan gaan we in overleg hoe we dit oplossen. Met name stoffen zijn lastig om terug te nemen, alleen in zeer uitzonderlijke situaties en alleen met ongeopende verpakkingen. Dit heeft te maken met de registratie voor GOTS.

Biologische stoffen worden anders behandeld dan conventionele stoffen. Doordat de productieruns van weven en breien kleiner zijn, kunnen er meer imperfecties zijn in de stof. Ook als gevolg van low-impact hulpstoffen en verwerkingstechnieken die gebruikelijk zijn in milieuvriendelijke productie kunnen vlekken of onregelmatigheden in de stof voorkomen. Uiteraard doen we er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren zonder de integriteit van biologische stoffen te schenden. Maar houdt u er rekening mee dat dit mogelijk is als u stoffen bij ons bestelt.

Let op: retouren worden niet geaccepteerd als de stoffen zijn gesneden of anderszins verwerkt. Alle verkopen zijn dan definitief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »