Verzenden & retourneren

We versturen je order zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling. In ieder geval binnen drie werkdagen, mits alles uit voorraad leverbaar is.

De kosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van je bestelling berekenen wij de verzendkosten en vragen wij je om deze te accorderen. We doen onze uiterste best om je order op de voordeligste manier te verzenden. Hiervoor werken wij samen met verschillende vervoerders.

Om je een idee te geven van de kosten die je kunt verwachten:

Nederland
- doos tot 10 kg € 6,-
- rol stof tot 20 kg € 11,- 

België
- doos tot 10 kg € 9,-
- rol stof tot 20 kg vanaf € 13,-

Retour

Laat ons binnen een week na ontvangst van de goederen weten of je een retour hebt, dan gaan we in overleg hoe we dit oplossen. Met name stoffen zijn lastig om terug te nemen, alleen in zeer uitzonderlijke situaties en alleen met ongeopende verpakkingen. Dit heeft te maken met de registratie voor GOTS.

Biologische stoffen worden anders behandeld dan conventionele stoffen. Doordat de productieruns van weven en breien kleiner zijn, kunnen er meer imperfecties zijn in de stof. Ook als gevolg van low-impact hulpstoffen en verwerkingstechnieken die gebruikelijk zijn in milieuvriendelijke productie kunnen vlekken of onregelmatigheden in de stof voorkomen. Uiteraard doen we er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren zonder de integriteit van biologische stoffen te schenden. Maar houd er rekening mee dat dit mogelijk is als je stoffen bij ons bestelt.

Let op: retouren worden niet geaccepteerd als de stoffen zijn gesneden of anderszins verwerkt. Alle verkopen zijn dan definitief.

 

Hergebruik van verpakkingen

Voor het verzenden van pakketten maken we zo veel mogelijk gebruik van dozen en andere verpakkingen die wij van onze leveranciers hebben gekregen. Daarom kunnen er andere namen of gegevens op staan dan die van Bo Weevil. Voor onze facturen, pakbonnen, notitiepapier, folders en visitekaartjes gebruiken we gerecycled papier.
Op deze manier belasten we het milieu minder en kunnen we de kosten drukken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »