Wie zijn wij?

 

Iris Komen heeft in 2014 Bo Weevil overgenomen van Jan Schrijver, die pionier was in het ontwikkelen van biologisch katoen. Iris’ specialisme is de technische kant van textiel en productie. Die kennis zorgt ervoor dat Bo Weevil kwalitatief hoogwaardige producten en services kan leveren aan iedere klant.   

Maureen begeleidt het verkoopproces van Bo Weevil. Met haar oog voor detail en kennis van de processen binnen het bedrijf maakt ze van elk klantcontact een succes – van een simpele vraag om informatie tot een ingewikkelde export levering.

Tip Kuipers neemt de marketing en communicatie van Bo Weevil voor haar rekening. Met haar creatieve blik zorgt ze voor een goede zichtbaarheid en presentatie van onze missie en producten, nu en voor de toekomst.

Anne Jansen is gespecialiseerd in communicatie en schrijft op freelancebasis nieuwsbrieven om de missie van Bo Weevil te ondersteunen.

Zo werken we samen aan een duurzamere wereld én het best mogelijke resultaat voor onze klanten.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »