Menu
EUR
Maatwerkprocedure

Maatwerkprocedure

Naamsbekendheid is belangrijk voor de meeste bedrijven. Dat kun je bereiken met advertenties in de krant of op social media te plaatsen. Maar advertenties zijn tijdelijk en vluchtig. Een andere manier kan zijn om een artikel dat vele malen gebruikt wordt te voorzien van een logo of boodschap. Met personaliseren kun je er voor zorgen het 100% aansluit op jouw bedrijf.

Bo Weevil is gespecialiseerd in het op een duurzame manier personaliseren van biologisch katoenen textiel(producten). De meest gekozen manieren van personaliseren zijn:

 • Bedrukken: Tassen en toilettassen.
 • Borduren: Toilettassen, tassen, handdoeken en badjassen.
 • Eigen label: Het bevestigen van een eigen label aan een nettas of toilettas.
 • Eigen ontwerp. Dit betekent dat de vorm, materiaal, kleur en label zelf gekozen kan worden.

Hoe is de procedure betreffende maatwerk?

Er zijn drie routes:

 • In Nederland voor de snelle levering, kleine aantallen mogelijk
 • India voor grotere aantallen en langere levertijd
 • Turkije voor grotere aantallen en langere levertijd

Kleine aantallen en snelle levering Nederland

Vanaf 100 stuks kunnen we in Nederland laten bedrukken en borduren. We werken hiervoor met een aantal vaste GOTS gecertificeerde bedrijven. De gemiddelde levertijd voor print en borduren in Nederland is 10-14 dagen. De prijzen liggen over het algemeen hoger bij afname van kleine aantallen.

De procedure ziet er als volgt uit:

 • Keuze maken van een product uit het assortiment van Bo Weevil die je wil laten personaliseren.
 • De klant levert art work voor de print of borduursel aan.
 • Prijs wordt bepaald op basis van gekozen product, ontwerp en aantal*.
 • Na akkoord op prijs, draagt Bo Weevil de order over aan de drukker of borduurbedrijf. Bo Weevil levert de blanco gekozen product aan de partner aan. De verdere communicatie en facturatie loopt vanaf dat moment via de partner.
 • Na 10-14 dagen levert de partner rechtstreeks uit.

*(Toilet)tassen kunnen aan twee kanten worden bedrukt en alle kleuren kunnen worden gebruikt. Advies is om niet meer dan drie kleuren in het ontwerp te gebruiken.

Grotere aantallen en langere levertijd India

Vanaf 500 producten is er meer mogelijk. Er is dan print, borduren, eigen label én een eigen ontwerp mogelijk. De productie vindt dan plaats bij onze GOTS gecertificeerde producent in India.

Indien er gekozen wordt voor een ‘standaard’ product uit het assortiment van Bo Weevil, is de procedure hetzelfde als bij kleinere aantallen. Indien er gekozen wordt voor een eigen ontwerp product dan geldt de volgende procedure:

 • De klant levert zelf het ontwerp van een nieuw product aan. Bo Weevil kan hierbij adviseren.
 • Zodra het ontwerp duidelijk is én de intentie is om een order te plaatsen wordt er in India een monster gemaakt.
 • Na ongeveer 14 dagen ontvangt Bo Weevil het monster dat ter goedkeuring naar de klant wordt gestuurd.
 • Na akkoord van monster en prijs wordt de productie gestart.

Voor standaardartikelen werkt Bo Weevil met staffelprijzen. Voor eigen ontwerp wordt een offerte gemaakt. De levertijd is 10-12 weken. Dit is vanaf het moment dat er een akkoord is van de klant op het monster en op de prijs.

Let op: nettassen en netzakjes kunnen niet bedrukt of geborduurd worden. Deze producten zijn alleen geschikt voor personaliseren met eigen label.

Grotere aantallen en langere levertijd badstofartikelen Turkije

Elke gewenste kleur handdoek of badjas kan in Turkije bij onze GOTS gecertificeerde producent gemaakt worden, en voorzien van een geborduurd logo en/of textiellabel. 100% biologisch katoenen badstof kan niet bedrukt worden. De verf hecht zich onvoldoende aan de stof, en daarom kunnen GOTS gecertificeerde badstof artikelen alleen geborduurd worden.

De minimum aantal bestelde producten varieert per formaat handdoek; voor kleine handdoeken is het aantal groter dan voor grote handdoeken. Voor badjassen is het minimum aantal 300 stuks, verdeeld over meerdere maten. De procedure voor het eigen ontwerp is gelijk aan de procedure van producten meer dan 500 stuks. De gemiddelde levertijd voor badtextiel is 10-12 weken.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Factuur
Kies uw taal

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »