Menu
EUR

Borduren

Voorbeelden van producten met borduur die wij in opdracht van klanten hebben gemaakt. Onderaan deze pagina is meer te lezen over de mogelijkheden.

6 Producten
Toon:
Voorbeeld
Voorbeeld
€--,-- €--,--
Voorbeeld
Voorbeeld
€--,-- €--,--
Voorbeeld
Voorbeeld
€--,-- €--,--
Voorbeeld
Voorbeeld
€--,-- €--,--
Voorbeeld
Voorbeeld
€--,-- €--,--
Toon 1 - 6 van 6
Borduren

Borduren: een stijlvolle toevoeging aan je biologisch katoenen producten

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je tas, toilettas, handdoek of badjas met een geborduurd logo of tekst. Borduren is een techniek met een lange levensduur en geeft je producten een luxe uitstraling. Bij onze groothandel in biologisch katoen werken we samen met leveranciers die GOTS-gecertificeerd borduurgaren gebruiken. Zo zorgen we voor een mooi en duurzaam resultaat.

Wist je dat we handdoeken al kunnen borduren vanaf 24 stuks? Vul het formulier op onze website in voor een offerte.

Borduren in Nederland, Turkije of India

In Nederland laten we tassen, toilettassen en badtextiel borduren bij een GOTS-gecertificeerd bedrijf. Hierbij gebruiken we uitsluitend GOTS-gecertificeerd borduurgaren, waardoor het gehele product GOTS-gecertificeerd is. Let op: de borduurmachine heeft zes koppen, dus het orderaantal bij voorkeur een meervoud van zes.

In Turkije kunnen we elk gewenste kleur handdoek of badjas maken en direct voorzien van een geborduurd logo. Het aantal dat we in productie kunnen brengen hangt af van de maat van de handdoek. Voor badjassen is het minimum aantal 300 stuks, waarbij meerdere maten mogelijk zijn. Helaas kunnen artikelen gemaakt van lussendoek van 100% katoen niet bedrukt worden vanwege de hechting van verf op katoenen lussen.

In India laten we tassen en toilettassen borduren. Dit kan een artikel zijn uit onze collectie, maar elke aanpassing is mogelijk. Het eindresultaat is altijd een GOTS-gecertificeerd artikel. Aantallen beginnen bij 500 stuks en de prijzen zijn gestaffeld en worden lager naarmate het orderaantal groter wordt.

Kleur
Materiaal
Prijs
Min Max
Sluiten
Factuur
Kies uw taal

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »